Friday, September 17, 2010

Kado Untuk Sambutan Usia Baharu

Terima kasih untuk ucapan yang dihulurkan sempena ulang tahun kelahiran saya pada tanggal 15 September 2010 yang telah lalu. Tidak kiralah sama ada ucapan itu disampaikan lewat emel, laman sosial Facebook, SMS ataupun disini. Sesungguhnya ucapan anda itu sangat saya hargai dan membawa kebahagiaan dalam caranya yang tersendiri kepada saya. Hendaknya segala doa itu bukan sahaja dimakbulkan Allah SWT kepada saya sahaja tetapi, kepada anda yang turut sama mengirim doa. Insyallah begitulah hendaknya.

Sejak beberapa tahun ini saya gemar sekali menghadihi diri dengan kado daripada diri. Seperti selalu, hadiah yang paling saya gemari adalah buku. Tahun ini kedai buku pilihan adalah Koperasi DBP di Dewan Bahasa Pustaka, Kuala Lumpur. Terima kasih kepada bonda yang telah memberi hadiah berbentuk belanja untuk membeli buku dan terima kasih juga untuk Kak Malissa Ab Malik yang bermurah hati memberi potongan harga yang banyak sebagai hadiah hari lahir saya. Aduh, senang sekali!

Inilah hasil 'tangkapan' saya tempohari setelah hampir dua jam berkelintar seluruh koperasi berkenaan. Janganlah dipandang pada harga dan bukunya. Yang penting, saya gembira! :)

P/S: Mas Roslan Jomel, kapan boleh dapat autografnya ya?

0 comments: