Sunday, September 16, 2007

Terima Kasih!


Terima kasih kepada semua rakan-rakan yang menghantar ucapan hari jadi (lewat SMS, mesej di ruang sosial Friendster & Myspace, MMS, mahupun secara lisan) kepada saya pada 15 September yang lalu. Semoga Allah memanjangkan umur dan memurahkan rezeki kita bersama. Insyallah. Amin!

p/s: Sedar tak sedar banyak sekali gambar kek dalam koleksi saya. Kek di atas gambar kek harijadi Abang saya, Mohariz & Milia (Anak saudara kami). Kek Black Forrest...hehe!

4 comments:

Mohariz Yaakup said...
This comment has been removed by the author.
Mohariz Yaakup said...

Ambik gambar kek orang lagi....

hani salwah yaakup said...

hahaha...suka hati aku la...sapa suh bagi aku gambar kek ko...hahahaha

Kak Rai Diva Meletoppp said...

Ooooo....happy belated besday la!
Moga makin muda jauhari adanya,murah rezeki dan boleh snagkut jadi bintang klasik nasional.

Tengok kek tu teringat sorang member ni...dia kata dia lebih suka potong pulut kuning,panggil kariah masjid buat doa selamat sempena besday.Okeylah tu niat dia. But if you ask me, I'm not going to be goody2.Memang tiup2 lilin tu bukan budaya kita.

Tapi kalau diberi pilihan, kek coklat atau keju atau tiramisu tentulah lebih sedapppp dari pulut kuning.Ahaks!

Eh, ari tu dengar lagu Cinta Hampa kat klasik fm. Sapa tah nyanyi,pompuan.Maybe geng2 Lena,Julia n Momo.Rupanya D'Llyod nyanyi tu pun cover version.Lagu Kudaku Lari sharifah aini pun tak ori.Dah dengar versi lama,lagi relax.